Änglapaj

Denna tårta/paj är otroligt simpel att göra men det tar lite tid.
Den är väldigt god och man kan variera bär efter årstid.

Recept:
6 äggvitor
1/4 tsk salt
3 1/2 dl socker
1 tsk vaniljsocker
1 msk vinäger
3 dl grädde
1 liter färska eller frysta bär
Margarin och mjöl till formen

1. Ställ ugnen på 250 grader.
2. Smörj en form och mjöla väl.
3. Vispa äggvitorna hårt med saltet.
4. Tillsätt hälften av sockret och vispa lite till.
5. Tillsätt vaniljsockret, vinägern och resten av sockret.
6. Lägg marängen i formen.
7. Sätt in formen och stäng av ugnen. Låt den stå inne till den behövs.
7. Lägg på vispad grädde och bär innan servering.

Hoppas det smakar!
/ Rebecka


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0