Flambera mera!

I torsdags på restaurangen serverade vi flamberande singnalkräftor med vitvinssås som amuse buse.
Vi flamberade i matsalen framför gästerna.
Att flambera är lättare än vad man tror och väldigt rolig extra sak som man vill styla framför sina gäster.

Man behöver bara lägga i det man ska flambera sedan valfri bränbar sprit och sen tänder man antigen om man har gasspis lutar man pannan lite så det tar eld och sen slocknar det när alkoholen är uppbränd eller så kan man tända med en tändare och även då slutar det brinna när alkoholen är uppbränd.

Tyvärr har alla bilder jag tog när jag själv flamberade försvunnit men jag sätter in en från Google.

Hoppas ni provar på att flambera hemma! / Rebecka


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0